Autentificare clienti
Email
Parola
 Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Solutie salarii

 
Produse Solutie salarii
Solutia de salarii este complet integrata (baza de date, contabilizare, declaratii ANAF, management documente ...etc) cu solutiile software pentru afaceri din pachetul Xecutive.SQL ®. Deasemenea, solutia ofera pentru datele prelucrate un nivel inalt de siguranta si de securtitate.

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona, de o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie (societati comercile, institutii bugetare,..etc) si pentru diverse forme de retribuire (regie, acord, plan, drepturi de autor,...etc).
700
Euro, fara TVA
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Nexus Salarii va ofera toate instrumentele necesare gestionarii eficiente a salariilor si a declaratiilor/raportarilor aferente conform reglementarilor legislatiei romanesti de organizare si conducere a contabilitatii financiare a agentilor economici. Nexus Salarii poate fi utilizat cu succes de companii de orice dimensiune, indiferent de specificul de activitate sau de numarul de angajati.

Nexus ERP

Nexus Salarii ofera, printre altele, urmatoarele functionalitati:
 • Calcul configurabil, cu formule definite de utilizatori, pentru: diverse tipuri de salarii (acord, regie, reparatii, plan productie....etc), sporuri salariale, premii, concedii medicale, concedii de odihna, retineri taxe si impozite datorate de angajat si de angajator catre stat, retineri personale datorate tertilor.
 • Permite calculul invers al salariilor, de la net la brut si de la brut la brut+cheltuieli aferente angajatorului.
 • Ofera toate rapoartele specifice unei aplicatii de salarizare, cum ar fi statele de plata pentru avans, lichidare, concedii medicale, concedii de odihna, fluturasi, raporte centralizatoare, rapoarte configurabile, fisa salariatului.
 • Asigura calculul salariilor pornind de la numarul orelor efectiv lucrate, inregistrate print-un sistem de pontaj si preluate automat in baza de date.
 • Permite importul si exportul datelor din sau spre alte aplicatii. Mai concret, de ex., pentru clientii noi se pot prelua automat contractele de munca, salariatii si datele acestora din XML-ul aferent REGES (Revisal) .
 • Urmareste evidenta salariatilor si a cheltuielilor salariale pe centre de cost, bugete si/sau pe comenzi de productie sau servicii.
 • Realizeaza operatii automate pe loturi (batch) prin filtrarea de angajati dupa mai multe criterii pentru incarcare pontaje, incarcarebonusuri, incarcare indexari ...etc.
 • Permite planificarea bugetului de salarii prin realizarea de simulari – se pot introduce date ipotetice si ulterior se pot vizualiza noile costuri totale, per departamanete, per sectii, per echipe de lucru sau per angajat.
 • Asigura calculul automat si parametrizat al indemnizatiilor de concediu de odihna si de concediu medical.
 • Balanta soldurilor retinerilor personale (CAR, rate, garantii) pentru fiecare salariat si retinere in parte.
 • Evidenta si calcul pentru mai multe tipuri de premii: brute, nete, premii de vacanta si stimulente. Se ofera calculul premiilor brute, pornind de la premiul net si salariul din luna, astfel incat premiul net stabilit sa se adauge, fara a influenta - prin marirea de taxe si impozite - salariului lunar net.
 • Plata drepturilor salariale se poate efectua printr-un transfer intr-un cont/card bancar la alegerea salariatului. Exista implementate procedurile pentru majoritatea bancilor care opereaza astfel de servicii.
 • Asigura generarea automata a notelor contabile pentru contabilitatea financiara, pentru contabilitatea de gestiune si pentru contabilitatea institutiilor bugetare.

  Declaratii si raportari specifice implementate in Nexus Salarii
 • Registrul salariatilor cu generarea fisierelor pentru REGES (HG500/2011).
 • Declaratia 205
 • Declaratie pentru FNUASS concedii medicale.
 • Declaratia 100.
 • Declaratia unica 112.
 • Generare ordine de plata cu cod de bare pentru taxele si impozitele de plata.
 • Generare contracte de munca, acte aditionale, adeverinte si decizii salariale.

  Nexus Salarii este perfect integrat si parte a solutiilor software client/server Nexus - ERP, HR, CRM, Retail ...etc. Pentru a beneficia de avantajele tehnice si de organizare aduse de integrarea nativa a solutiilor nostre va recomandam sa optati pentru un pachet complet de informatizare a activitatilor economice ale organizatiei dvs.

 • Avantaje solutie salarii
  Nexus Salarii are un timp de implementare redus, este usor de invatat si utilizat, raspunde afirmativ celor mai diverse cerinte ale utilizatorilor si ofera un grad ridicat de securitate si siguranta a datelor gestionate.
  Module solutie salarii
  Modulele licentei Nexus Salarii pot fi impartite in doua categorii: module de tip nomenclator (Formatii de lucru, Nomenclator sporuri, Nomenclator concedii medicale...etc) si module de tip document (Registrul salariatilor, Bonul de lucru, Premii...etc).
  Pliant prezentare solutie salarii
  Pliant A4 / 2 pagini / Format PDF / Salvat optimizat pentru: High quality printing.
  Modul Xecutive.SQL Registrul Salariatilor Am inclus sporurile (procent sau valoare) aferente deciziei de salarizare la raportul Act aditional modifi...
  Solutie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Date personal Am introdus la raportul Istoric angajat optiune de centralizare pe societate....
  Solutie salarii
  Modul Salarii.Xecutive.SQL Chenzina II Am inclus la raportul Centralizator viramente optiune de includere sume de virat la fondul pentru persoane cu ...
  Solutie salarii
  Module Xecutive.SQL.Registrul salariatilor Am introdus raportul Act aditional modificare tip contract. Raportul este disponibil in fereastra de edit...
  Solutie salarii
  Am introdus in Xecutive.Net la modulul de Salarii in cadrul raportului Bon de lucru optiune pentru numar de luni urmarire....
  Solutie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Salarii Am introdus Registrul Salariatilor....
  Solutie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Registru salariati Am actualizat operararea contractelor de munca conform programului Revisal 5.0. Incepand cu aceasta versiune...
  Solutie salarii
  Modul Salarii.Xecutive.SQL Registrul salariatilor Am introdus raportul Adeverinta deduceri suplimentare pentru copii....
  Solutie salarii
  Modul Bonul de lucru Am inclus optiune pentru afisarea orelor din bonul de lucru...
  Solutie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Bonul de lucru Am introdus la Calcul invers 1 - camp pentru Sume suplimentare pentru impozitare (de exemplu valoarea tichetelor de...
  Solutie salarii
  Module Salarii Xecutive.SQL Am actualizat parametrii de calcul pentru anul 2013 (zile libere, numar de ore lucratoare)...
  Solutie salarii
  Modul Xecutive.Retineri personale Am introdus posibilitatea de calcul retinere la Minimul dintre salarul de incadrare, salarul realizat, salarul acor...
  Solutie salarii
  Modul Salarii.Xecutive.SQL Bonul de lucru Am introdus campul zile diurna. Acest camp este util in formula de calcul a numarului de tichete de masa (...
  Solutie salarii
  Adeverinta pentru somaj - baza pentru calcul somaj ...
  Solutie salarii
  Modul Chenzina a II-a La rapoarte am introdus la rubrica de semnaturi si Director Economic...
  Solutie salarii
  Modul Liste FNUASS Am introdus la raportul Centralizator obligatii de plata ale angajatorului la FNUASS optiune pentru toate casele de asigurari...
  Solutie salarii
  Am introdus la raportul Istoric concedii de odihna salariat pentru anul in curs urmatoarele informatii:
 • zile concediu de odihna conform contr...
 • Solutie salarii

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro