Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

MagazinOnline.NxM.Ro

 
Produse MagazinOnline.NxM.Ro
Magazine online integrate si gestionate unitar cu mai multa productivitate si mai multi clienti multumiti. In doar cateva minute magazinul tau poate fi online, functional si integrat cu toate solutiile noastre software pentru afaceri: ERP, Retail, Analyst, Salarii ...etc.

Testati Magazinele Online produse de Nexus eCommerce chiar acum in urmatoarele site-uri demo: 123Mag.Ro, Vitality.Store.Ro, Nexus.Prez.Ro

Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!

Niciodata nu a fost mai simplu sa faceti comert online si in acelasi timp sa va gestionati intreaga afacere in mod integrat. Noi am gandit totul, astfel incat, sa va facem munca cat mai eficienta, si de ce nu, cat mai usoara. In doar cateva minute magazinul tau poate fi online, functional si integrat cu toate solutiile noastre software pentru afaceri: Nexus ERP, Nexus Retail, Nexus Analyst, Nexus Salarii ... etc.

Magazine online

Site-urile de vanzari produse de Nexus eCommerce includ in mod standard toate facilitatile si functionalitatile unui site de top.
In continuare, depinde numai de dvs. sa populati magazinul online cu informatii cat mai relevante si cu produse si preturi cat mai atractive.

Integrat cu solutiile noastre de afaceri, inseamna ca magazinele online folosesc aceleasi date (produse, imagini, descrieri, liste de preturi, ... etc) si aceleasi tehnici de vanzari (comenzi, ofertare, facturare, management preturi ...etc) cu cele existente deja in solutiile software Nexus.

Nu trebuie sa mai operati documentele (intrari, iesiri, produse, ...etc) de mai multe ori, nu trebuie sa mai potriviti importuri si exporturi de date, nu trebuie sa mai apelati la terti programatori pentru a va schimba imaginile produselor sau textele articolelor de pe site.

Implementare rapida

In doar cateva minute site-ul de vanzari poate fi online si functional. Bineinteles, pentru a va popula magazinul cu produse, imagini, articole ...etc, va va lua cu siguranta mai mult timp, dar de acum totul depinde doar de echipa ta de vanzari.

Este simplu de gestionat

Totul este intr-un singur loc, din acelasi soft si baza de date va gestionati atat magazinele online (Nexus eCommerce), cat si magazinele fizice (Nexus Retail) si tote celelalte activitati economice ale firmei dvs. (ERP, CRM, Salarii ...etc). Mai mult, cu Nexus eCommerce puteti gestiona cate magazine online doriti.

Mai putina munca si mai multa siguranta

Gestionarea centralizata a datelor, unificarea datelor intr-o singura baza de date si o singura interfata de operare, absenta operatiunilor manuale de import si export si existenta multor automatizari conduc la o eficienta crescuta a operatiunilor de rutina si la o siguranta si un control crescut a intregii afaceri.

Operarea rapida a datelor

Interfata noastra este gandita si testata (de zeci de mii de utilizatori) pentru operarea rapida a documentelor primare. Si in plus, va sunt oferiti zeci de asistenti pentru automatizarea prelucrarilor de date in bloc. Unele din avantajele majore ale Nexus eCommerce, in comparatie cu o interfata web, este ca va permite o operare mult mai rapida a datelor, afisarea informatiilor este mult mai ergonomica si mai usor de inteles, iar accesul la diverse comenzi si zone de date se face instant.

Optimizarea automata a imaginilor

Dumneavoastra doar atasati imaginile brute produselor si softul nostru va prelucra si optimiza imaginile si inclusiv va crea variantele de imagini mijlocie si mica. Spre magazinul online vor fi transmise doar imagini optimizate: care se incarca rapid in site, au dimensiuni potrivite si un look deosebit.

Instrumente comerciale avansate

Din magazinul online, comenzile ajung direct in Nexus ERP si aici aveti la dispozitie instrumente si fluxuri comerciale integrate pentru finalizarea si analiza vanzarilor: ofertare clienti, ofertare si comenzi furnizori, rezervare stocuri, lansare productie, devize lucrari si/sau asamblari, facturare si garantii, logistica, RMA, targetare vanzari si analize complexe de vanzari.

Prezentarile detaliate ale solutiilor Nexus eCommerce sunt publicate pe site-ul MagazinOnline.NxM.Ro

Am modificat in cadrul magazinului online B2B modul de calcul al stocului de produse la plasarea unei comenzi. Pentru a nu mai astepta raspunsul din N...
MagazinOnline.NxM.Ro

Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
    Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro