Autentificare clienti
Email
Parola
 Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus CRM

 
Produse Nexus CRM
Nexus CRM ® ofera toate facilitatile de care aveti nevoie in vederea consolidarii relatiilor cu clientii actuali si, de asemenea, dobandirea altora noi prin oferirea tuturor informatiilor necesare pentru ca acestia sa aleaga oferta dumneavostra.
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Nexus CRM (Customer Relationship Management) este o solutie completa de management a relatiilor cu clientii existenti sau cu cei potentiali, intrucat multitudinea de oferte, produse, servicii si ofertanti au transformat consumatorul din zilele noastre intr-unul exigent si sensibil la modul in care este abordat si servit.

Nexus CRM imbunatateste nivelul de satisfactie al clientului, gradul de eficienta al intregii companii, accelerand procesul de vanzare si maximizand numarul de contracte incheiate.
Este oferit accesul la istoricul tuturor interactiunilor avute de un client cu compania, indiferent de modalitatea in care acestea s-au desfasurat, vizualizandu-se rapid informatii cu adevarat relevante pentru persoana care preia o anumita cerere(tipurile de produse achizitionate, solicitarile semnalate de client in decursul timpului, modul in care au fost acestea solutionate si statusul lor actual). Aceste informatii ajuta in stabilirea mult mai facila a problemelor clientului, gradul de prioritate al acestora si, mai ales, personalul necesar pentru solutionarea cat mai rapida a acestora.

Nexus
Nexus CRM permite introducerea contactelor in sistem o singura data, angajatii care au acces la aceste detalii putand vizualiza sau adauga activitati de tipul convorbirilor telefonice, e-mail-urilor, intalnirilor sau alte detalii relevante. Pastrarea si accesarea acestor detalii in cadrul CRM de catre orice angajat care are acces poate reduce semnificativ durata unei convorbiri cu un client imbunatatind in acelasi timp calitatea acesteia.

Nexus CRM permite adaptarea la cerintele clientului, permitandu-se completarea de informatiile legate de modul de contact preferat de un anumit client intrucat unii doresc in mod expres sa fie contactati in anumite zile sau intervale orare. Acestuia i se pot atasa un numar nelimitat de oferte, personalizate in functie de preferinte, exigente si nevoi sale.
In Nexus ERP se poate crea o avertizare care se declanseaza la validarea documentului. In cadrul avertizarii se pot defini:
 • modul de ...
 • Nexus CRM
  Am introdus in raportul Borderou oportunitati, din cadrul modului Oportunitati, posibilitatea de a realizagr...
  Nexus CRM
  In aplicatia Nexus CRM, in modulul Oportunitati am adaugat posibilitatea de validare/devalidare documente operate. Modificarea este functionala ince...
  Nexus CRM
  Am introdus in cadrul modulului Oferta clienti, din cadrul aplicatiei NexusERP(v.17.9), posibilitatea de a seta ...
  Nexus CRM
  Am introdus in modulul Oportunitati, din cadrul aplicatiei NexusERP(v17.8), raportul de tip centralizare Lista p...
  Nexus CRM
  Am adaugat campul "Carnet implicit oferta client" in modulul "Gestiuni", in pagina "Carnete implicite" din aplicatia NexusERP (v.16.41.). Astfel, la a...
  Nexus CRM
  Am introdus in Nexus ERP in cadrul modulului Oferta clienti posibilitatea de a lista Oferta cu includere imagine Logo sau semnatura client....
  Nexus CRM
  In aplicatia XecutiveNET, in modulul Service/RMA , a fost adaugat un buton nou "Adaug prin copiere" care creeaza u...
  Nexus CRM

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro