Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Nexus FuelTank

 
Produse Nexus FuelTank
Nexus FuelTank gestioneaza inventarul fluxului din tancurile de combustibili prin intermediul dispozitivului Veeder Root EMR3, care inglobeaza ultima tehnologie in sistemele electronice de masurare si inregistrare de date.

Comunicarea cu tancurile de carburant se realizeaza prin protocolul Veeder Root care stabileste standardul global de calitate si performanta in acest domeniu de mai bine de 4 decenii.
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Managementul intrarilor si iesirilor de combustibil din tancuri se efectueaza prin urmatoarele documente: facturi clienti cu NIR automat pentru intrarea combustibilului, note de transfer intre gestiuni si avize de insotire a marfii pentru iesirea combustibilului, bonuri nefiscale pentru metrologie la intrare si iesire carburant.
Verificarea metrologica a tancurilor de combustibili este posibila prin intermediul tranzactiei de metrologie care se finalizeaza prin listarea unui bon nefiscal cu datele tranzactiei de verificare.
Toate documentele pentru gestiunea fluxului de combustibil pot fi listate in orice moment intr-o pagina speciala de gestiune a documentelor.

Gestiunea documentelor se efectueaza pe ture de lucru pentru a tine o evidenta clara si eficienta a tranzactiilor de combustibil.
La deschiderea unei ture se interogheaza volumul curent al combustibilului din tancuri si operatorul este avertizat de eventualele diferente de volum de la ultima inchidere a turei de lucru, care pot fi cauzate de scurgeri de combustibili sau descarcare/incarcare combustibil fara a fi inregistrat de aplicatia Nexus FuelTank. La inchiderea turei de lucru se listeaza automat raportul de tura care prezinta o situatie a intrarilor si iesirilor de carburant cu specificarea volumul necompensat si compensat la 15 grade.

Operatorul poate completa datele aferente tranzactiei de intrare sau iesire, client, delegat, masina, gestiune transfer, pret vanzare si achizitie carburant, astfel incat la finalizarea operatiei de incarcare sau descarcare de combustibil documentul aferent tranzactiei sa fie creat si listat automat.
Nexus FuelTank ofera posibilitatea de a preseta volumul de combustibil compensat sau necompensat si de a opri automat tranzactia de intrare sau de iesire la volumul specificat.

Operatorul detine in orice moment situatia curenta clara a datelor tranzactiei in desfasurare: cantitatea compensata la 15 grade, cantitatea necompensata si temperatura pentru cantitatea necompensata.

Nexus FuelTank permite consultarea de rapoarte cu privire la tranzactiile de combustibili prin rapoarte de tura si centralizatorul de tranzactii care ofera o situatie globala a datelor grupate pe ture de lucru.

Modul securizat si eficient a gestionarii datelor este asigurat prin accesul in aplicatie in baza contului de utilizator, organizarea pe ture de lucru, verificarea la deschiderea turei de lucru si la intrarea in aplicatie a indexului de combustibil inregistrat in aplicatie si a indexului de combustibil inregistrat de debitmetru si avertizarea operatorului de eventualele diferente de volum, verificarea intrarilor si iesirilor de carburant prin listarea automata a raportului de tura la inchiderea turei de lucru.

Nexus FuelTank asigura comunicarea fiabila cu tancurile de combustibili in baza protocolului Veeder Root si ofera functii complexe de management a datelor aferente tranzactiilor de intrare si iesire din tancurile de combustibili prin intermediul documentelor, rapoartelor, evidentei pe ture de lucru, modului automatizat de gestiune a tranzactiilor si documentelor.
In aplicatia Xecutive.FuelTank, s-a adaugat posibilitatea de a selecta produsul combustibil din contul marfa cu ridicata pentru documentele create la ...
Nexus FuelTank
In aplicatia Xecutive.FuelTank tichetele se tiparesc la o imprimanta selectata din lista de imprimante adaugate in aplicatia Xecutive.EcrPrint. Modifi...
Nexus FuelTank

Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
    Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro