Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Produse

 
700
Euro, fara TVA
Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor.
Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.
Nexus ERP ® este folosit cu succes de organizatii care au ca profil de activitate: Servicii, Productie, HoReCa, Turism, Comert, Distributie, Constructii, Instalatii, Primarii, Scoli si nu in ultimul rand este folosit de firme si persoane care ofera la randul lor servicii complexe si complete de contabilitate si audit.
700
Euro, fara TVA
Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona, de o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.
Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie (societati comercile, institutii bugetare,..etc) si pentru diverse forme de retribuire (regie, acord, plan, drepturi de autor,...etc).
350
Euro, fara TVA
Nexus ResurseUmane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Si poate ca o data cu utilizarea solutiei noastre, veti dori ca CV-urile completate pe site-ul companiei dvs. sa fie salavate direct in modulul de CV-uri din Nexus ResurseUmane.
560
Euro, fara TVA
Nexus ParcAuto este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor legate de administrarea autovehiculelor, remorcilor si utilajelor unei organizatii.
Cu Nexus ParcAuto tineti evidenta detaliata a cheltuielilor generate de consumurile uzuale pe masina, sofer, km, cursa, client,...etc - dar si a cheltuielilor cu reparatiile si intretinerea periodica a parcului auto.
570
Euro, fara TVA
Nexus Analyst este un instrument complex care ofera o analiza statistica avansata in timp real a activitatii firmei si permite utilizatorilor sa acceseze si sa analizeze informatii corecte si relevante intr-o maniera rapida si securizata in vederea intelegerii in profunzime a functionarii si organizarii companiei si a rationarii optime a deciziilor pentru dezvoltarea afacerii.
Analiza complexa a firmei urmareste evolutia ariilor pricipale de activitate: bilantul activitatii economice, diagnostic al activitatii financiare, bugete de cheltuieli, centre de profit, furnizori, clienti, stocuri, costuri personal.
Nexus Analyst include o suita integrata de instrumente, servicii, metode pentru accesarea, stocarea/exportul, analiza si interpretarea complexa a datelor companiei.
Pret solutie de la:
350
Euro, fara TVA
Nexus Retail este cu siguranta una din cele mai performante, complete si fiabile solutii de Retail existente pe piata.
Nexus Retail ofera mai multe interfete de vanzari si modalitati de lucru: magazin, supermarket, statii benzina, statii GPL, fast-food, comenzi, eCommerce, servicii, vanzari "la caiet", ...etc.
Nexus Retail emite simplu, rapid si automat, in functie de contextul utilizat, mai multe tipuri de documente: bonuri fiscale, facturi, bonuri de consum, avize de insotire a marfii, comenzi, modificari de preturi, note de transfer, ...etc.
Nexus EcrPrint asigura management-ul tiparirii bonurilor efectuate din diferite aplicatii: Nexus ERP ®, Nexus Lite, Nexus Retail Backoffice, Nexus Retail, Nexus Restaurant.
Nexus EcrPrint permite gestionarea erorilor intervenite in tiparirea bonurilor prin evidentierea cauzelor erorilor si prin functiile de validare si retiparire a bonurilor fiscale sau nefiscale.
Pret solutie de la:
800
Euro, fara TVA
Nexus OilPump reprezinta o solutie completa si sigura pentru management-ul in timp real a unei statii de benzinarie.

Nexus OilPump este actualizat conform legislatiei in vigoare si implementeaza diferite protocoale de comunicatie cu pompele de combustibili: IFSF: Dresser Wayne, Adast Logitron, Tokheim, Scheidt & Bachmann T10/T20; TONY: Dresser Wayne, Adast Logitron, Scheidt & Bachmann T10/T20, Adast Puma, Nuovo Pignone; MASER; FAMI; Serial: Petrolmeccanica.
1030
Euro, fara TVA
Nexus FuelTank gestioneaza inventarul fluxului din tancurile de combustibili prin intermediul dispozitivului Veeder Root EMR3, care inglobeaza ultima tehnologie in sistemele electronice de masurare si inregistrare de date.
Comunicarea cu tancurile de carburant se realizeaza prin protocolul Veeder Root care stabileste standardul global de calitate si performanta in acest domeniu de mai bine de 4 decenii.
217
Euro, fara TVA
Nexus TankMonitor este o interfata pentru monitorizarea si verificarea parametrilor sondelor din tancurile de combustibili cu scopul controlului in mod constant a sondelor de carburanti si mentinerea acestora in parametrii functionarii normale.
Pret solutie de la:
350
Euro, fara TVA
Nexus Restaurant ofera solutii complete de management pentru: restaurant a la carte, comenzi & livrari catering, linie servire catering/fast-food/bar si gelaterie.
Nexus Restaurant este simplu de utilizat, modern si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va conduce eficient si rentabil afacerea.
Nexus Restaurant va ofera gratuit prin www.hailarestaurant.ro (si/sau prin propriul dvs. site) extinderea instant a marketingului si vanzarilor pe internet.
500
Euro, fara TVA
Nexus Hotel este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.
Nexus Hotel se integreaza cu celelate produse Nexus ERP ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.
350
Euro, fara TVA
Nicicand nu a fost mai simplu, mai rapid si mai sigur sa preluati si sa programati eficient cererile directe, telefonice sau online venite de la clientii dvs.
Nexus BeautyCenter automatizeaza operatiunile de rutina, pentru a elimina greselile, incurcaturile si timpi nefolositi si pentru a avea cat mai multi clienti multumiti.
Nexus BeautyCenter este o solutie completa de vanzari, planificari si control pentru Salon, SPA, Sali de sport, Terenuri de sport si Medical SPA.
250
Euro, fara TVA
Nexus CRM ® ofera toate facilitatile de care aveti nevoie in vederea consolidarii relatiilor cu clientii actuali si, de asemenea, dobandirea altora noi prin oferirea tuturor informatiilor necesare pentru ca acestia sa aleaga oferta dumneavostra.
Magazine online integrate si gestionate unitar cu mai multa productivitate si mai multi clienti multumiti. In doar cateva minute magazinul tau poate fi online, functional si integrat cu toate solutiile noastre software pentru afaceri: ERP, Retail, Analyst, Salarii ...etc.

Testati Magazinele Online produse de Nexus eCommerce chiar acum in urmatoarele site-uri demo: 123Mag.Ro, Vitality.Store.Ro, Nexus.Prez.Ro

Nexus Board este un Instrument Software Online destinat analizei grafice a activitatii economice a unei companii. Nexus Board se adreseaza in primul rand managerilor si prezinta informatii sintetice, usor de inteles si relevante pentru situatia economica a afacerilor pe care acestia le conduc.

Testati Nexus Board chiar acum: Board.NxM.Ro

Server de rapoarte online pentru solutiile Nexus ERP ®. Ruleaza intr-un browser pentru internet pe orice dispozitiv fix sau mobil: PC, Laptop, NoteBook, NetBook, Tableta, Palm, Telefon (a fost testat cu Windows Internet Explorer 9, Firefox 7 si Internet Android 2.3).
Tineti aproape informatiile si analiza de afaceri pentru a lua de decizii mai informate si pozitionati astfel organizatia dumneavoastra cu un avantaj competitiv mai mare.
135
Euro, fara TVA
Aplicatia SFA Nexus Mobile (Sales Force Automation) permite preluarea comenzilor de vanzari, operarea incasarilor cu chitante sau efecte comerciale (OP, Bilet la ordin), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet si pe care este instalat un browser web.
135
Euro, fara TVA
Aplicatia WMS Nexus Mobile (Warehouse Management Systems) permite preluarea comenzilor de la clienti direct din depozit (adaugand produse in comanda prin scanarea codului de bare al produselor), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare, precum si posibilitatea de realizare a inventarului in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet (wireless) si pe care este instalat un browser web.
470
Euro, fara TVA
Aplicatie destinata societatilor arendatoare de exploatatii agricole, in vederea tinerii evidentei sumelor de platit catre arendasi.
560
Euro, fara TVA
Solutie destinata informatizarii firmelor care au ca domeniu de activitate Productia: Catalog Retete * Lansare Productie * Catalog Manopera * Catalog Subansamble
700
Euro, fara TVA
Solutie moderna pentru informatizarea unui service auto: tipuri masini, tarife service, manopera, precomanda, comanda. * Tarife contracte * Norme termen de garantie * Norme post garantie *
350
Euro, fara TVA
Interfata de vanzari Depozit/Magazin pentru facturare (+bonuri fiscale) * Sistem fidelizare * Sistem discounturi/promotii * Facturare in lei sau valuta * Functionare pe internet sau replicare date pentru retele de magazine

Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
    Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro