Autentificare clienti
Email
Parola
 Produsele noastre software sunt proiectate sa ofere solutii robuste cu o interfata multi-functionala, o implemetare rapida si o utilizare intuitiva.
Am gandit totul astfel incat sa va fie cat mai usor atunci cand instalati, utilizati sau actualizati produsele noastre.
Nexus ERP
Salarii
Resurse Umane
ParcAuto
Analyst
Retail
EcrPrint
OilPump
FuelTank
TankMonitor
Restaurant
Hotel
BeautyCenter
CRM
MagazinOnline.NxM.Ro
Bord Online
erpReports.ro
SFA Mobile
WMS Mobile
Gestiune Agricola
Productie
ServiceAuto
Invoice.POS

Microsoft Partner
Nexus ERP certificat Windows 8 Logo

Hostalion

Aplicatie salarii

 
Produse Aplicatie salarii
Aplicatie de calcul salarial completa, usor de inteles si simplu de operat. Aplicatia de salarii este completa si integrata cu platforma de aplicatii software pentru afaceri Xecutive.SQL ®.

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona, de o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie (societati comercile, institutii bugetare,..etc) si pentru diverse forme de retribuire (regie, acord, plan, drepturi de autor,...etc).
700
Euro, fara TVA
Configureaza oferta solutii Nexus Media Construieste-ti singur oferta!
Vreau sa fiu contactat! Vreau sa fiu contactat!
Nexus Salarii va ofera toate instrumentele necesare gestionarii eficiente a salariilor si a declaratiilor/raportarilor aferente conform reglementarilor legislatiei romanesti de organizare si conducere a contabilitatii financiare a agentilor economici. Nexus Salarii poate fi utilizat cu succes de companii de orice dimensiune, indiferent de specificul de activitate sau de numarul de angajati.

Nexus ERP

Nexus Salarii ofera, printre altele, urmatoarele functionalitati:
 • Calcul configurabil, cu formule definite de utilizatori, pentru: diverse tipuri de salarii (acord, regie, reparatii, plan productie....etc), sporuri salariale, premii, concedii medicale, concedii de odihna, retineri taxe si impozite datorate de angajat si de angajator catre stat, retineri personale datorate tertilor.
 • Permite calculul invers al salariilor, de la net la brut si de la brut la brut+cheltuieli aferente angajatorului.
 • Ofera toate rapoartele specifice unei aplicatii de salarizare, cum ar fi statele de plata pentru avans, lichidare, concedii medicale, concedii de odihna, fluturasi, raporte centralizatoare, rapoarte configurabile, fisa salariatului.
 • Asigura calculul salariilor pornind de la numarul orelor efectiv lucrate, inregistrate print-un sistem de pontaj si preluate automat in baza de date.
 • Permite importul si exportul datelor din sau spre alte aplicatii. Mai concret, de ex., pentru clientii noi se pot prelua automat contractele de munca, salariatii si datele acestora din XML-ul aferent REGES (Revisal) .
 • Urmareste evidenta salariatilor si a cheltuielilor salariale pe centre de cost, bugete si/sau pe comenzi de productie sau servicii.
 • Realizeaza operatii automate pe loturi (batch) prin filtrarea de angajati dupa mai multe criterii pentru incarcare pontaje, incarcarebonusuri, incarcare indexari ...etc.
 • Permite planificarea bugetului de salarii prin realizarea de simulari – se pot introduce date ipotetice si ulterior se pot vizualiza noile costuri totale, per departamanete, per sectii, per echipe de lucru sau per angajat.
 • Asigura calculul automat si parametrizat al indemnizatiilor de concediu de odihna si de concediu medical.
 • Balanta soldurilor retinerilor personale (CAR, rate, garantii) pentru fiecare salariat si retinere in parte.
 • Evidenta si calcul pentru mai multe tipuri de premii: brute, nete, premii de vacanta si stimulente. Se ofera calculul premiilor brute, pornind de la premiul net si salariul din luna, astfel incat premiul net stabilit sa se adauge, fara a influenta - prin marirea de taxe si impozite - salariului lunar net.
 • Plata drepturilor salariale se poate efectua printr-un transfer intr-un cont/card bancar la alegerea salariatului. Exista implementate procedurile pentru majoritatea bancilor care opereaza astfel de servicii.
 • Asigura generarea automata a notelor contabile pentru contabilitatea financiara, pentru contabilitatea de gestiune si pentru contabilitatea institutiilor bugetare.

  Declaratii si raportari specifice implementate in Nexus Salarii
 • Registrul salariatilor cu generarea fisierelor pentru REGES (HG500/2011).
 • Declaratia 205
 • Declaratie pentru FNUASS concedii medicale.
 • Declaratia 100.
 • Declaratia unica 112.
 • Generare ordine de plata cu cod de bare pentru taxele si impozitele de plata.
 • Generare contracte de munca, acte aditionale, adeverinte si decizii salariale.

  Nexus Salarii este perfect integrat si parte a solutiilor software client/server Nexus - ERP, HR, CRM, Retail ...etc. Pentru a beneficia de avantajele tehnice si de organizare aduse de integrarea nativa a solutiilor nostre va recomandam sa optati pentru un pachet complet de informatizare a activitatilor economice ale organizatiei dvs.

 • Avantaje aplicatie salarii
  Nexus Salarii are un timp de implementare redus, este usor de invatat si utilizat, raspunde afirmativ celor mai diverse cerinte ale utilizatorilor si ofera un grad ridicat de securitate si siguranta a datelor gestionate.
  Module aplicatie salarii
  Modulele licentei Nexus Salarii pot fi impartite in doua categorii: module de tip nomenclator (Formatii de lucru, Nomenclator sporuri, Nomenclator concedii medicale...etc) si module de tip document (Registrul salariatilor, Bonul de lucru, Premii...etc).
  Pliant prezentare aplicatie salarii
  Pliant A4 / 2 pagini / Format PDF / Salvat optimizat pentru: High quality printing.
  Am modificat setul de date de la contract de munca si am inclus campuri cu privire la incetarea contractului:
 • data incetare
 • temei incetare...
 • Aplicatie salarii
  Cerinta: Pe fluturasii din Chenzina 2 sa putem modifica denumirea campurilor, de ex. vrem sa apara Bonus in loc de Premiu. Raspuns: Acum premiile s...
  Aplicatie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Chenzina a 2-a Raportul Situatie recapitulativa salarii tine cont de filtrele si gruparile de pe ecran...
  Aplicatie salarii
  Module Salarii Am actualizat cotele pentru C.A.S. incepand cu luna februarie 2009...
  Aplicatie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Registrul salariatilor Am introdus optiune de operare suspendare contract de munca in registrul salariatilor....
  Aplicatie salarii
  In aplicatia Xecutive.Sql.Net s-a implementat configurarea statelor de plata (modulul Salarii) pe mai multe randuri (maxim 3), cu posibilitatea de ori...
  Aplicatie salarii
  Module Xecutive.SQL.Registrul salariatilor Am introdus raportul Act aditional modificare salar negociat. Raportul este disponibil in fereastra de ed...
  Aplicatie salarii
  Modul Salarii.Xecutive.SQL Registrul Salariatilor Am introdus raportul Ancheta salariilor - Repartizarea salariatilor pe grupe de salarii. Acest rap...
  Aplicatie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Date personal Am introdus la raportul Istoric angajat optiune de centralizare pe societate....
  Aplicatie salarii
  Module Pionier.Salarii Am introdus optiune de spor permanent in fereastra de Setari Salarii pentru campul Diferente (bonul de lucru)...
  Aplicatie salarii
  In baza OUG 24/2012, am modificat formula pentru baza de calcul a venitului salarial aferent drepturilor de autor. Venitul net (si implict venitul ba...
  Aplicatie salarii
  Modul Chenzina a II-a La rapoarte in setul de date pentru Stat de plata am creat o coloana formata din numele persoanei + meserie (in raport apar pe...
  Aplicatie salarii
  Xecutive.SQL.Salarii Am modificat Declaratia pentru somaj conform Monitorului Oficial nr.579/2009....
  Aplicatie salarii
  In modulul Salarii s-a creat posibilitatea blocarii / deblocarii sesiunii. In sesiunile blocate validarea/devalidarea calcul...
  Aplicatie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Salarii Am actualizat nomenclatorul de meserii din Revisal...
  Aplicatie salarii
  Modul Xecutive.SQL.Salarii Am introdus Registrul Salariatilor....
  Aplicatie salarii
  Modul Bonul de lucru Am introdus Calcul Pontaj automat in bonul de lucru cu posibilitate de editare pentru fiecare salariat in parte...
  Aplicatie salarii

  Index   |   Nexus Media   |   Produse   |   Descarca   |   Distributie   |   Comanda   |   Suport   |   Noutati   |   Abonament noutati   |   Contact
  NexusMedia.ro © 2015     Termeni si conditii de utilizare | Acord de licentiere
      Linkuri utile
     NXM Online Tools
  NXM.ro

     Nexus ERP Software
  NexusERP.ro

     Cursuri de schimb valutare
  cursvalutar-db.ro

     Gazduire web si Domenii .RO
  123Host.Ro

     Valideaza Coduri Uzuale
  Valideaza.Ro

     Coduri Postale
  CoduriPostale-db.Ro

     Coduri Utile
  123Coduri.Ro