CRISPY
DESPRE

NEXUS MEDIA SRL

RAPID & EFICIENT

Bazându-ne pe experienţa caştigată în mii de implementări, vă oferim soluţii software pentru afaceri care se potrivesc imediat în cele mai diverse scenarii.

EXPERIMENTAT

Nexus Media srl produce şi împreună cu distribuitorii săi oferă la nivel naţional soluţii software integrate pentru afaceri de peste 20 de ani.

SUPORT

Oferim implementare şi suport atât la nivel standard, cât şi personalizat. Prestăm suport prin: tichete, telefonic, remote-desktop, la sediul clientului, email, manuale online, manuale audio etc.

ACTUALIZAT

Actualizăm în mod continuu produsele noastre software la legislaţia economică şi la cele mai utilizate practici de afaceri, investiţia în software-ul nostru este rentabilă şi de durată.

TESTAT

Numărul mare de implementări a condus la maturizarea soluţiilor noastre, iar numărul mare de segmente de piaţă servite (servicii, comerţ, horeca, producţie, construcţii, agricultură etc) au condus la dezvoltarea unor soluţii cu multiple funcţionalităţi.

TEHNOLOGIC

Produsele software ale Nexus Media srl sunt dezvoltate utilizând cele mai moderne şi performante instrumente şi tehnologii IT existente la nivel mondial.

image_about
mockup

DESCĂRCAŢI APLICAŢIILE NOASTRE

SERVER & DESKTOP & WEB & ANDROID

Aplicaţiile noastre pentru Server, Desktop, Web şi Android sunt nativ integrate şi se completează reciproc pentru a oferi funcţionalităţi deosebite şi simplitate în configurare.

25119

FIRME

19337

LICENŢE

3941

CLIENŢI

11381

DESCĂRCĂRI

PODCAST

MANUALE & NOUTĂŢI AUDIO

Am instrumentat un nou mod de a ajunge la utilizatorii noştri, cu intenţia de ai ajuta să înţeleagă mai rapid funcţionalităţile produselor noastre.

SOLUŢII COMPLETE

SOFTWARE PENTRU AFACERI

Produsele noastre software acoperă informatizarea completa a activităţilor economice ale unei firmei şi răspund favorabil la multiple scenarii de utilizare.

nexus erp app mix

1

Server Baza de Date

Soluţii Nexus Media sunt Client/Server şi utilizează unul din cele mai perfomante servere de baze de date.

2

BackOffice

Aplicaţii BackOffice ERP, HR, CRM, Retail complete şi integrate care oferă suport pentru aplicaţii Android şi Web.

3

Vânzări

Soluţii de management şi vânzări (fiscale) pentru depozite, distribuţie, magazine, restaurante, hoteluri etc.

4

Mobilitate

Aplicaţii pentru Android şi Web pentru Facturare, SFA, Retail, CRM, ContClient, ContHR, Pontaj, Raportare etc.

5

eCommerce

Magazine online de tip Retail sau B2B gestionate direct din infrastructura noastră BackOffice.

6

REST API

Nexus REST API utilizează cele mai moderne tehnologii pentru interconectarea cu alte aplicaţii.

SUNTEM DEDICAŢI ŞI PASIONAŢI ÎN MUNCA NOASTRĂ ŞI ASTA SE REGĂSEŞTE ÎN

PRODUSELE NOASTRE

Nexus Analyst

NEXUS ANALYST

Nexus Analyst este integrat nativ cu toate modulele şi datele platformei Nexus şi vă oferă atât analiză sintetică - cu indicatori la nivel de firmă, cât şi analiză analitică - la nivel de produs sau partener.

 • backoffice
Nexus Productie

NEXUS PRODUCTIE

Cererile de produse înregistrate în CRM ajung direct în Comenzi, din Comenzi direct in Producţie şi din Producţie+Comandă direct la Facturare. Mai mult, manopera din Producţie direct în Salarii.

Am optimizat şi am simplificat modul de lucru.

 • backoffice
Nexus Transport Expeditii

NEXUS TRANSPORT EXPEDITII

Nexus Expediţii oferă o soluţie integrată destinată gestionării comenzilor de expediţie şi pentru managementul echipei tale.

Poţi controla în detaliu stadiul comenzilor, validarea clienţilor, targetarea dispecerilor, generarea asigurărilor, actele/avizele transportatorilor şi multe altele.

 • backoffice
Nexus Salarii

NEXUS SALARII

Nexus Salarii vă oferă toate instrumentele necesare pentru calculul şi gestionarea eficientă a salariilor.

Generează automat declaraţiile, raportarile periodice aferente salariilor şi contabilizarea integrată, conform reglementărilor legislaţiei româneşti de organizare şi conducere a contabilităţii financiare a agenţilor economici.

 • backoffice
 • hr
Nexus Protectia Datelor Personale

NEXUS PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Soluţie software ușor de înțeles și folosit, utilă firmelor (regiilor, asociațiilor, instituțiilor, etc) care doresc să gestioneze Protecția Datelor Personale simplu, rapid, securizat şi automatizat.

 • backoffice
Nexus Resurse Umane

NEXUS RESURSE UMANE

Nexus Resurse Umane este o soluție de management a resurselor modernă și completă, perfect adaptată legislației autohtone în vigoare.

Cuprinde modulele, procedurile și funcționalitățile cerute de legislație și de funcționarea optimă a unui departament de resurse umane dintr-o organizație.

 • backoffice
 • hr
Nexus Foto Produse Online

NEXUS FOTO PRODUSE ONLINE

 • Vrei să încarci rapid magazinul on-line cu imagini pentru produse?
 • Vrei să trimiţi clienţilor tăi un catalog de produse care să arate impecabil?
 • Vrei să trimiţi oferte cu imagini?

Nexus Foto Produse este o aplicaţie Android cu ajutorul căreia faci fotografii pentru produse şi le încarci automat în baza de date Nexus ERP.

 • utilitare
Nexus CRM

NEXUS CRM

Aplicația noastră CRM este un instrument important pentru firmele orientate spre găsirea de clienți noi și spre îmbunătățirea relațiilor, cu clienţii deja existenți, prin anticiparea nevoilor și preferințelor acestora.

Un sistem automatizat ce acoperă un spectru larg de funcții ce are in vedere creșterea calității serviciilor oferite clienților.

 • backoffice
 • vanzari

CLIENŢII NOŞTRI

NE-AU ADUS UNDE SUNTEM ACUM

Peste 4 mii de clienţi au achiziţionat produse software ale Nexus Media. Peste 20 mii de utilizatori folosesc zilnic produse software ale Nexus Media. Lună de lună, software-ul Nexus Media realizează evidenţe contabile pentru peste 25 mii de firme.

mockup

Apreciem echipa Nexus Media pentru promptitudine şi pentru susținerea serviciilor noastre. Ne menține pe Locul I în Topul firmelor de contabilitate din Moldova și oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate şi datorită faptului că am ales să utilizăm Nexus ERP.

Manager IT I EXPERT MIND

- Simonica Pavel

VENIM BUCUROŞI ÎN AJUTOR CU

SERVICII

IMPLEMENTARE

Vă ajutăm să alegeţi şi să aplicaţi cele mai bune practici în utilizarea software-ului.

INSTRUIRE

Instruim personalul dvs. care urmează să utilizeze soluţiile noastre.

ACTUALIZĂRI

Oferim permanent actualizări privind modificările legislative, imbunătăţiri, corecţii şi funcţionalităţi noi.

DEZVOLTĂRI

Oferim dezvoltări la cerere pentru creşterea funcţionalităţilor produselor noastre.

SUPORT

Suport prin tichete, telefon, email, remote-desktop, instrumente online etc.

SUPORT PREMIUM

Contracte de suport premium pentru mentenanţă şi dezvoltări.

NE MÂNDRIM CU A NOASTRĂ

ECHIPĂ

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem o companie mică, dar într-o creştere susţinută şi continuă. Ceea ce înseamnă că suntem în permanenţă în căutarea de noi talente şi de oameni pasionaţi de ceea ce fac.

Daca vrei sa te alături echipei noastre ca persoană fizică sau juridică (salariat sau distribuitor) te rugăm să ne trimiţi un CV sau o scrisoare de intenţie - accesează link-ul de mai jos. În scurt timp vei fi contactat de unul din colegii noştri.

mockup
CELE MAI RECENTE

NOUTĂŢI

imagini noutati nexus media

Posibilitate de initializare Regulament intern direct din modul

În modulul Regulament intern am introdus butonul Initializare. La apăsarea butonului se vor initializa datele cu modelele implicite. Functionalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 18.23....

imagini noutati nexus media

Includere camp "CIF platitor" in modulul Ordine de plată/...

Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.23.0), in modulul Ordine de plată/Foi de varsământ, posibilitatea de a afisa campul "CIF platitor", conform Ordinul ANAF nr. 1613/2018. De asemenea, campul va fi completat si in rapoartele: Ordine de plata si Foi de varsamant, existente in modul....

imagini noutati nexus media

Legea internshipului, nr. 176/2018 a fost promulgată

Articol preluat din Monitorul Oficial nr. 626/2018. Ce aduce nou această lege? Legea prevede că tinerii în vârstă de cel puţin 16 ani vor putea participa la programe de internship (stagii de practică) plătite la firme private...

imagini noutati nexus media

Stimularea angajatorilor

Articol preluat de pe AJOFM (Agenția  Județeană  pentru  ocuparea  forței  de  muncă) IAȘI. Pentru a susține crearea de noi locuri de muncă, precum și menținerea acestora pe perioade de timp mai lungi, autoritățile ...

imagini noutati nexus media

Filtrare cu wild card-uri în controlul cu punctele de lucru

Pentru a facilita operarea am modificat aplicația NexusERP (v.18.23.) astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea de a scrie cu wildcard-uri (%, _, .., aceste caractere înlocuiesc una sau mai multe litere din conținut) în control-ul/câmp-ul pentru puncte de lucru din modulul "Balanța de ver...

PREŢURI

ACUM PUTEŢI COMANDA ŞI PLĂTI ONLINE

Licenţele noastre sunt modulare, astfel încât să puteţi achiziţiona doar produsele software de care aveţi nevoie la un moment dat. Dacă aveţi nevoie doar de un program de salarizare sau doar de o interfaţă simplă de vânzări pentru un magazin, puteţi achiziţiona, instala şi utiliza doar un singur produs.

Solulţiile noastre sunt integrate, astfel încât licenţele achiziţionate ulterior să se integreze perfect în sistemul informatic deja existent. Cu alte cuvinte, puteţi achiziţiona licenţele care vă sunt necesare pe măsură ce firma dvs. se dezvoltă şi să beneficiaţi în acelaşi timp de avantajele integrării native ale soluţiilor software folosite.

Produsele noastre se află într-o zona de preţ în care sunt accesibile cu uşurinţă firmelor care au nevoie de ele, iar preţurile ofertate sunt corecte în contextul funcţionalităţilor, suportului şi opţiunilor oferite.

Nexus
ERP

 

   €700

/ licenţă

Comandă

Soluţie modulară care integrează şi conectează procesele economice ale unei organizaţii şi promovează o organizare eficientă a resurselor.

 • Sistem integrat
 • Funcţionalităţi moderne
 • Control aplicaţii şi utilizatori
 • Siguranţă & Securitate

Nexus
Retail Online

 

   €40

/ an / licenţă

Comandă

Aplicaţie Cloud destinată emiterii mobile de bonuri fiscale cu utilizarea caselor de marcat sau imprimantelor fiscale mobile bluetooth.

 • Android App
 • Imprimante & Case Fiscale bluetooth
 • Comunicare criptată SSL
 • Bonuri fiscale online

Nexus
ContHR.ro

începând cu

   €80

/ an / licenţă

Comandă

Aplicaţie Cloud destinată salariaţilor cu funcţii de fluturaşi salarii, adeverinţe, evaluarea salariaţilor, cereri CO, cursuri şi teste online.

 • Web & Android App
 • Cereri concedii de odihnă
 • Comunicare criptată SSL
 • Fluturaşi şi adeverinţe salarii

Nexus
Resurse Umane

 

   €350

/ licenţă

Comandă

Managementul resurselor umane: organigrama posturilor, fişe de post, evaluarea perfomanţelor, cursuri şi teste pentru salariaţi etc.

 • Evaluarea salariaţilor
 • Fişe de post
 • Siguranţă & Securitate
 • Cursuri & Teste

Nexus
ContClient.ro

începând cu

   €80

/ an / licenţă

Comandă

Instrument Cloud de tip Customer Acount care vă conectează simplu şi rapid clienţii cu documentele stocate în Nexus ERP.

 • Web App
 • Facturi, Comenzi, Liste preţuri etc
 • Comunicare criptată SSL
 • Plata facturilor online cu cardul

Nexus CRM
Vânzări Online

 

   €40

/ an / licenţă

Comandă

Aplicaţie Cloud destinată echipelor mobile de vânzări - gestionarea vânzărilor de la cereri şi prospecţi până la închiderea comenzilor.

 • Web & Android App
 • Vânzări & Ofertare
 • Comunicare criptată SSL
 • Feedback clienţi

Nexus Foto
Produse Online

 

   €24

/ an / licenţă

Comandă

Aplicaţie Android & Cloud destinată realizării de fotografii pentru produse şi încărcarea lor automată în baza de date a Nexus ERP.

 • Android App
 • Încarcare automata imagini
 • Comunicare criptată SSL
 • Scan ⇨ Foto ⇨ Produse

Nexus
Rapoarte Online

 

   €40

/ an / licenţă

Comandă

Aplicaţie Cloud prin care aveţi acces, de pe orice dispozitiv mobil, la raportele generate de Nexus ERP conform drepturilor alocate.

 • Web & Android App
 • Arhivare automată rapoarte
 • Comunicare criptată SSL
 • Accesare arhivă documente
ÎNTOTDEAUNA ÎNCÂNTAŢI SĂ VĂ RĂSPUNDEM ☺

CONTACT

Am fost informat despre cum vor fi folosite datele mele personale preluate prin acest formular de contact: Categorii de date prelucrate: Nume, Prenume, Email, Telefon si IP Datele mele personale vor fi procesate în urmatoarele scopuri: (1) Comunicarea prin email si/sau telefon în vederea rezolvarii solicitarii trimise de mine catre Nexus Media; Datele mele vor fi stocate de catre Nexus Media srl pentru 90 de zile sau pâna la rezolvarea solicitarii, iar în cazul în care solicitarea nu intra în obiectul de activitate al Nexus Media srl aceasta va fi stearsa imediat si fara nicio notificare.

=

Nexus Media srl

Șoseaua Bucium nr. 80A, 700285, Iași, România.
C.I.F.: RO 9671891
Reg.Comerţului: J22-1051/1997
ING Bank Iaşi: RO56INGB0000999901502724
Trezoreria Iaşi: RO97TREZ4065069XXX004231
   (+4) 0332.730.730
   (+4) 0731.550.612
   office@nexusmedia.ro


Program de lucru cu clienţii:
Luni ÷ Vineri - de la 8 până la 16
Sâmbăta - de la 8 până la 14
Duminică - închis